Aktiviteter

Konferansepakke Honne Hotell og Konferansesenter

I løpet av dagen – eller etter møteslutt – er det fint å kunne bevege seg ut en tur. Det finnes flotte turstier rundt hotellet, eller gruppen kan benytte seg av våre aktiviteter. Uansett godt for kropp og sjel!

Tanken bak vår aktivitetsmeny er at aktivitetene skal kunne gjennomføres av de fleste og at de skal være enkle og greie både å tilrettelegge og gjennomføre. Er det kun en kort pause midt på dagen eller en lengre pause mellom møteslutt og middag, så kan våre aktiviteter tilpasses dette. Aktivitetene kan gjennomføres enkeltvis eller settes sammen til en løype.

Utenfor hotellet finnes store flotte gressmatter og fine turstier. Egen gapahuk med bålpanne og mulighet for servering. Av utendørsaktiviteter kan vi nevne f.eks øksekast, tømmerstokkbalansestafett, quiz mm. Innendørs i vår kjeller har vi skytesimulator og mulighet for andre aktiviteter slik som f.eks dart og putting-green. Vi tilbyr også selvfølgelig forfriskninger for de som ønsker det. Vi legger til rette for aktivitetene, så administrer dere selv med gjennomføring, poengsetting osv. Enkelt og greit. Frisk luft kombinert med aktiviteter gjør godt for alle og gir påfyll av energi!

Aktivitetsmeny

TAUTREKKING

Gruppen deles i to lag, èn person må være dommer.

Mål opp et felt på tre meter med målebåndet som følger med – dette er området som det skal kjempes innenfor. Bruk markørene for å merke hvor området begynner og slutter.

Tauet legges slik at den rød sløyfa ligger midt i det tre meter lange området. Gruppene tar oppstilling på hver side, løfter tauet og – START!

Dommeren følger nøye med og den gruppa som først får den røde sløyfa over på sin side av markøren har vunnet.

 

Støvlene skal kastes lengst mulig! Høres kanskje enkelt ut? Bruk markørene for å markere hvor kastene skal gjøres fra. Den som skal kaste står med fronten dit det skal kastes – støvelen skal under bena (husk bred benstilling) og opp igjen i en fiiiiiin bue over ryggen på den som kaster! Alle får et prøvekast før alvoret starter. Tre kast per deltager – lengste kastet vinner, eller samlet lengde på alle tre kast. Bruk målebåndet som følger med.

Dart-skiven henges opp enten ute eller inne.

  • Hver deltager får utdelt tre piler, et prøvekast per deltager.
  • Del opp i lag eller spill etter utslagsmetoden.
  • Tell opp poeng etter rutene på dartskiven.

Spenn opp nettet og start kampen!

Den som glipper ballen i bakken gir poeng til motsatt lag.

  • Laget som vinner poenget har neste serv.
  • Første lag til 10 poeng vinner!

Alle tennisballene skal opp i mugga! Høres kanskje enkelt ut?

Muggene settes slik at lagene står ved siden av hverandre og starter samtidig å kaste. Vanskelighetsgraden bestemmer dere selv, men avstanden mellom den som kaster og mugga bør være minst 2 meter!

Når den første ballen er i mugga kan nestemann på laget kaste – laget som først får alle sine baller i mugga har vunnet stafetten!

Test dine ferdigheter på truger
Spenn på deg trugene og løp rundt hotellet, eller finn en annen løype. Prøv deg på tid, eller mot en kollega.

I kjelleren har vi en skytesimulator som kan leies fra Biri Jeger og Fiskeforening.

I et eget rom i hotellets kjeller har Biri Jeger & Fiskerforening sin skytesimulator. Med instruktørens hjelp kan du selv få felle elg eller jakte rype på snaufjellet! Det brukes spesialvåpen og det kan lages konkurranser for å kåre en vinner. Gruppen bør ikke være for stor, da kan det fort bli en del venting…. 6-10 pers er anbefalt maks antall. Er gruppen stor kan evt. resten av gruppen prøve seg på andre aktiviteter imens de andre skyter? Pris for leie av skytesimulator med instruktør; kr. 800,- første time, deretter kr. 600,- pr. time. For mer informasjon se: http://www.skytesim.no

To og to kjemper om hvem som greier å holde melkespannene lengst! Armene skal holdes rett ut fra kroppen og helt strake – håndbaken opp. Den som greier å holde de lengst har vunnet! Aktiviteten passer fint som et finalenummer. For ekstra sterke karer kan det jo legges steiner oppi for å øke spenningen…?

Etter å ha felt et tre har tømmerhoggeren (den skøyeren) delt stokken opp i småbiter – hvem greier å bygge den sammen igjen høyest mulig? Tømmerstokken bygges stående. Stokken (eller rettere sagt delene av den) finnes på nedsiden av hotellet.

Prøv lykken mot blinken med våre proffe kasteøkser! Øksen holdes i et godt grep med begge hender, føres bak hodet og frem igjen i en fin bue. Husk øksene er skarpe så behandle de med respekt! Tre kast per deltager, den med flest poeng vinner! Et prøvekast per person. Alle aktivitetene gjennomføres i egen regi, men ønsker dere en aktivitør til å organisere og lede aktivitetene kan vi formidle kontakt med en aktivitetsleverandør for dere – vi har godt samarbeid med flere slike leverandører f.eks Ut i Det Blå .

Rull ut greenen og du er klar til å putte. Den med færrest slag vinner – enkelt og greit. 1 ball i hvert hull. Det er tre baller, et prøveslag per deltager.

Vår helt egen Stolpejakt! Rundt på eiendommen er det satt opp 54 stolper. Ved å finne stolpene kan du lære mer om både norske og utenlandske treslag. På hver stolpe er det en QR-kode hvor info kan leses av. Honne har et Arboret med 150 forskjellige slag med trær – disse trærne er både naturlige og plantet. Ganske unikt eller hva?

I tillegg til aktivitetene har vi også 2 typer Quiz vi kan henge opp rundt på eiendommen. Tema er naturvitenskap og film.

De som ønsker en utfordrende spasertur kan ta en topptur – opp til Honnetoppen hvor utsikten er helt fantastisk! En mindre krevende tur er å rusle på Kjærlighetsstien som slynger seg under trekronene. Kjærlighetsstien ender ned ved Mjøsa og Kremmerodden.

Se Skibladner seilas minutt for minutt på Mjøsa

Send av NRK i 2016.