Julebord

Hos oss på Honne er vi glade i tradisjoner. Julebordene hos oss er tradisjonelle og med en hyggelig atmosfære; deilig julemat og nydelige desserter fra bugnende buffeter.

Etter maten sørger gjerne et lokalt band for god dansemusikk ut i de små timer. Romslige fellesområder gjør at alles behov ivaretas – om du vil være i sentrum der alt skjer eller om du ønsker et rolig hjørne. Vår beliggenhet gjør at gruppen holder seg samlet, slik får dere et godt sosialt utbytte av Julebordet. Mulighet for tilgang til møterom hvis sjefen vil ha en siste «pep-talk» før året er omme. Gunstige priser på overnatting ved Julebord.  

Familiejulebord

Vårt populære Familiejulebord arrangeres på søndagene før jul. Julemat i lange baner – og godteriposer til barna. I tillegg er det kanefart for de barna som ønsker, selvfølgelig plass til voksne også! Familiejulebordene fyller seg fort opp så her gjelder det å bestille i god tid hvis en skal ha plass!  

Julelunsj

Julelunsj m/ jobben er populært for de firmaer og grupper som av forskjellige årsaker ikke ønsker vanlig Julebord. Våre flotte buffeter fylles med julemat og gode desserter. Julelunsjene er på dagtid og på ukedagene måneden før jul. God stemning og gjestene sitter gjerne lenge til bords…   Et julepyntet Honne står klart fra slutten av november! Kanskje kommer nissen – kommer du?

JULEBORD 2018

Vårt populære julebord har vært en suksess i mange år. 

Ønsker du å planlegge julebord for 2018 er det bare å ta kontakt.

Pris pr person kr 595,-

inkluderer aperitiff, vårt bugnende Julebord med et hav av desserter og dans til levende musikk.

Levende musikk sørger for god stemning på dansegulvet!