Konferansepakker

Kontakt oss for priser på konferansepakker.

Ring 975 08 100, eller send en mail til post@honne.no

KONFERANSEPAKKE LUNSJ TIL LUNSJ MED SKYTESIMULATOR INKLUDERT

 Test treffsikkerheten sammen med dine kollegaer! Vi har egen skytesimulator i kjelleren som driftes av Biri Jeger og fiskeforening.

Instruktøren guider dere i våpenhåndtering og sier litt om jaktutøvelse generelt. Skyteteknikk gjennomgås og det skytes både på løpende, flyvende og stillestående mål. Både hagle og rifle blir brukt. Konkurranse også mulig å legge opp til! I denne konferansepakken vil det uansett være viltkjøtt til middagen, enten det er buffet eller servert. Forbehold om ledig instruktør til skytesimulatoren.

KONFERANSEPAKKE MED KREATIVT AVBREKK – TEAMBUILDING I PRAKSIS!

Ta en pust i bakken i løpet av dagen! Frisk luft gjør godt for kropp og sjel. Vi har et utvalg av aktiviteter som kan gjøres uten altfor mange forberedelser.

Hva med en topptur i pausa med fantastisk utsikt? Turen opp til Honnetoppen tar ca 15 min og kaffe kan medbringes om ønskelig.

På eiendommen har vi også vår helt egen «stolpejakt, nemlig Treslagsjakten. Spennende å gå på jakt etter hele 54 treslag som finnes rundt hotellet. Stolper ved hvert tre med beskrivelse, utbredelse osv. Av andre aktiviteter kan vi bl.a nevne tautrekking, øksekast, volleyball osv.

Mer info om våre andre aktiviteter 

KONFERANSEPAKKE 2-3 NETTER MED MIDDAG I TØMMERKOIA SISTE KVELDEN

På oversiden av hotellet ligger vår flotte Tømmerkoie. La deg begeistre av den fantastiske utsikten og av den gode lune stemningen inne i koia!

Fin gangavstand opp til koia, men ikke lenger enn at dere ser «hjem» til hotellet.

Vi har et utvalg av rustikke menyer dere kan velge mellom – i den varme årstida er også grilling ute ved koia veldig populært.

Å være alene i tømmerkoia er veldig samlende for gruppa, og mange velger å være der hele kvelden ut. Alternativt går det an gå ned igjen til hotellet og fullføre kvelden foran peisen der. Min 20 og maks 40 personer i tømmerkoia.

ET HELT HOTELL ALENE? JA DET ER FULLT MULIG!

Noen grupper ønsker å ha hele hotellet for seg selv. Meget populært ved større bryllupsfeiringer, men også firmaer og andre grupper ønsker dette i forbindelse med sine samlinger. Når du har hele hotellet alene får du vår fulle oppmerksomhet og vi kan ha større fleksibilitet i forhold til tilrettelegging, aktiviteter, arrangement osv.

Hvis du ønsker å vite mer om dette – ta kontakt! (betingelsene blir vi enige om…)