Catering

Har du spørsmål eller ønsker å bestille catering?
Ring 975 08 100

eller send mail til post@honne.no

CATERINGMENY

Tid for frokost og lunsj

Endelig kan du nyte den deilige maten fra Honne der du ønsker! Honne har laget festmat til mange i tiår, og med dette som bakgrunn ønsker vi nå å kunne tilby våre deilige matopplevelser der du helst ønsker å nyte den.

Frokostbuffet
 
MINIMUM 10 PERSONER  
Tre typer kjøttpålegg, jarlsberg,              Tillegg: 
brunost, syltetøy, fruktfat, yoghurt, Eggerøre og bacon    35,-
smør, ferske rundstykker og baguetter,  Kaffe/te                         25,-
juice, melk, kaffe og te. Wienerbrød                 30,-
Ønskes annet type pålegg, ta kontakt!  
Kr. 120 pr. person  
Hjemmelaget suppe og brød
 
MINIMUM 15 STK, LEVERES I VARMEKASSE  
Tomatsuppe med brødkrutonger 95,-
Asiatisk kyllingsuppe 95,-
Blomkålsuppe med bacon 95,-
Skogsoppsuppe med sukkererter 95,-
Løksuppe med ostegratinerte krutonger 95,-
* Alle supper serveres med foccacia/smør  
Salater
 
MINIMUM 5 STK  
Vegetarsalat med pulled beef laget på soya protein 85,-
Skalldyrsalat med sitron og majones 105,-
Kyllingsalat med bacon og aioli 95,-
Biffsalat med med teriyakisaus 125,-
 
Rundstykker (hele)
MINIMUM 5 STK  
Ost og skinke 65,-
Salami og brie 75,-
   
   
Snitter
MINIMUM 10 STK  
Snitter med reker og sitronmajones     45,-
Snitter med roastbeef, syltet agurk og remulade     45,-
Snitter med røkelaks og eggerøre                        45,-
Snitter med brie og marmelade               45,-
Karbonadesmørbrød (pr. stk) 75,-
Smørbrød
MINIMUM 5 STK  
Røkelaks m/eggerøre og pepperrotrømme     99,-
Hjemmelaget Skagensalat med lodderogn     119,-
Leverpostei med sprøstekt bacon og hjemmelaget remulade                  99,-
Roastbiff med potetsalat og syltet rødløk               109,-
Kylling med tomat, aioli og sprøstekt bacon 95,-
   
Baguetter (velg mellom grov og lys)
MINIMUM 5 STK  
Roastbiff med syltet rødløk og potetsalat    125,-
Røkelaks med eggerøre     115,-
Ost og skinke                        90,-
Kylling med bacon, aioli og tomat               105,-
Bakverk
MINIMUM 5 STK  
Kanelboller    55,-
Kringle (hel)     399,-
Hveteboller                        25,-
Ostekake               60,-
Sjokoladekake               40,-
Brownie               40,-
Pavlova               85,-
Middagsselskap ELLER LUNSJ?

Vi serverer mat i alle selskap. Her finner du menyer som omfavner de fleste ganer, og det er rikelig med mat. Hva med å feire med tapas i lunsjen på jobb eller kjenne en smak av verden på hytta?

 

Fast avtale for levering av mat til din bedrift? Ta kontakt!
Ring oss på tlf: 975 08 100 eller send epost til: post@honne.no
Koldtbordpakke
 
MINIMUM 15 PERSONER  
VARMRETTER  
(Pris inkluderer en varmrett)
Velg blant karbonader med løk, gryterett med ris
eller laks m/potet og friske grønnsaker
KALDRETTER  
Roastbiff Kremet pastasalat
Røkelaks Waldorfsalat
Gravlaks Byggrynsalat
Spekemat Aioli
Chilli-marinerte reker Sennepssaus
Ostefat Remulade
Eggerøre Smør
Tomat- og mozarellasalat Flatbrød
Potetsalat Et utvalg Honne-bakte brød
Grønnsalat  
   
DESSERT
        
(Pris inkluderer en dessert)
Velg mellom karamellpudding med krem, husets konfektkake eller ostekake
   
Kr. 395,- pr person         
Tapas
MINIMUM 15 PERSONER  
VARMRETTER  
Bacondadler  
Kjøttboller med pikant tomatsaus  
Kyllingspyd med hjemmelaget sataysaus  
Saltbakte småpoteter  
KALDRETTER  
Sashimi av frøyalaks med granateple, Kremet potetsalat
sesamfrø og ponzo Pastasalat  med chorizo
Argentinske villreker med chilli og og hvitløk
couscous Grønn salat
Gresk salat Aioli
Asiatisk risnudelsalat med peanøtter Foccacia
Spekemat Flatbrød
Ostefat  Rømme
Caprese (tomat, mozarella, basillikum)  
   

 

Kr. 395,- pr. person

Spekematbuffet
 
MINIMUM 10 PERSONER  
Spekeskinke Eggerøre
Fenalår Flatbrød fra Østerdalen
Rødvinspølse Smør
Spekepølse av elg med einerbær Rømme
Potetsalat  

 

Kr. 295,- pr. person + 69,- for rømmegrøt

SMAK AV VERDEN
 
MINIMUM 15 PERSONER  
VARMMAT         
Kinesisk ribbe  
Kyllingklubber med bbq  
Albondigas (spanske kjøttboller med fyldig tomatsaus  
KALDMAT  
Marinerte kongereker Gresk salat
Varmrøkt pepperlaks Grønnsalat
Ostefat Linsesalat
Honnes kremede potetsalat Aioli
Tynnbrød med røkelaksmousse Pesto
Toast med spekeskinkekrem Smør
Sashimi av Frøya laks med ponzo saus  
DESSERT
        
Hvit sjokolade pannacotta med pasjonsfruktsaus  
   
Kr. 425,- pr person         
 
3-RETTERS MENY

 

MINIMUM 15 PERSONER  
MENY 1
MENY 2
FORRETT FORRETT
Hjemmelaget blomkålsuppe, persilleolje og sprøstekt bacon. Serveres med hjemmelaget foccacia og aioli Gravet frøyalaks med brent pepper, hvitvinssyltet agurk, pepperrottømme, confitert eggeplomme
HOVEDRETT HOVEDRETT
Rosastekt indrefilet, gresskarpurè, bakte rotgrønnsaker, urtebakte poteter, langtidsbakte dulcitatomater og peppersaus Andebryst fra Stange med rødkål, baconsurrete dadler, sellerirotpurè, glaserte gulrøtter, saltbakte solørpoteter og madeirasky
   
DESSERT DESSERT
Sjokolademousse laget på manjarisjokolade fra Valrhona Sitronterte med «brent» marengs, friske bær og hippen
   
Kr. 495,- pr. person Kr. 595,- pr. person

Honne har laget festmat til mange i tiår. Gjennom Honne catering ønsker vi nå å kunne tilby våre deilige matopplevelser der du helst ønsker å nyte den. Enten du henter maten selv, eller vi kommer med den, lover vi deg at det blir en ekte matopplevelse. Honne Catering leverer mat til stort og smått, firmafester, lunsjer, konfirmasjoner, store og små selskapeligheter. Er det noe du kunne tenke deg, som du ikke finner i menyene nedenfor, er det bare å ta kontakt, for vi kan ordne det meste. Vi leverer catering til deg både på Biri, Lillehammer, Gjøvik, Moelv og Brumunddal. 

Kokk til leie
Vi leier ut personale om det skulle være behov. Senk skuldrene, ta vare på gjestene dine, og la oss stå for all tilberedning på kjøkkenet. På våre 3-retters menyer inkluderer vi 3 timer med leie av kokk ved mer enn over 15 personer!

Har du spørsmål eller ønsker å bestille catering?
Ring 975 08 100

eller send mail til post@honne.no

Vilkår ved bestilling av catering

PRISER

Prisene på maten er oppgitt med 15% mva., med unntak av priser på 3 retters menyer der det er nødvendig med kokk, eller du velger å leie kokk til arrangementet. Det er i så tilfelle en momssats på 25%. Prisene er ikke sammenlignbare med hotellets øvrige priser på mat og menyer.

PRISER FOR UTKJØRING
  • Oppstartsavgift i forbindelse med kjøring: kr. 150,-
  • Pris per kilometer kr. 13,-
  • Det telles kilometer tur og retur og det hentes fra korteste reisevei oppgitt på Google maps fra vår adresse til kundens adresse.
BESTILLING AV BUFFET

Ved bestilling av buffet, bistår personell fra Honne Catering med oppsett av buffet. Personell er tilgjengelig maks 15 minutter ved levering av buffet.

BESTILLING AV 3, 4 OG 5 RETTERS MENYER
  • Under 10 stk: kr. 2995,- i leie av kokk, hvorav 3 timer er inkludert. Utover 3 timer faktureres kr. 695,- etter medgått tid pr. halvtime.
  • Over 15 stk: 3 timer leie av kokk inkludert. Utover 3 timer faktureres kr. 695,- etter medgått tid per time.
LEIE AV KOKK OG/ELLER SERVITØRER
  • Kokk: kr. 695,- per time
  • Servitør: kr. 645,- per time
LEVERING

Vi leverer innen avtalt klokkeslett. Ved behov vil det bli levert inntil en time tidligere enn avtalt.

Forsinkelse på levering:
  • 45minutter til 1 time gir rett til 10% avslag i pris.
  • Utover 1 time forsinkelse gir rett til 15% avslag i pris.
  • Forsinkelse forårsaket av hendelser utenfor Honne Caterings kontroll gir ikke rett på avslag. F.eks: Dårlig vær og kjøreforhold, feilaktig oppgitt adresse, manglende eller feil kontaktinformasjon.
MOTTAKELSE
  • Kunde plikter å undersøke varer ved mottagelse, og at disse samsvarer med bestillingen. Ved avvik skal det meldes i fra omgående for at Honne skal ha mulighet til å rette opp i eventuelle avvik.
  • Etter at varene er overlevert, overtar kunden ansvaret for matsikkerhet. Spør oss gjerne om dette.
  • Avvik som ikke er meldt inn, gir ikke rett til avslag i pris.
RETUR OG HENTING AV UTSTYR

Retur av skåler, fat og øvrig utstyr må skje innen 3 dager ved varemottak på vår adresse. Ved henting av utstyr må dette være avtalt på forhånd av levering, og det tilkommer sluttfaktura ved eventuell ekstra kjøring.

AVBESTILLING

Vederlagsfri avbestilling av buffeter, selskapsmenyer osv.:

  • 100% ved avbestilling senest 10 dager før levering
  • 50% ved avbestilling senest 7 dager før levering
  • 20% ved avbestilling senest 3 dager før levering

Vederlagsfri avbestilling av snitter, smørbrød, salater og bakevarer:

  • 100% ved avbestilling senest 2 dager før levering
  • 50% ved avbestilling senest 24 timer før levering
  • 20% ved avbestilling senest 12 timer før levering

Ved overskridelse av fristene, belastes bestiller 50% av det opprinnelige beløpet.

Ved 100% avbestilling og overskridelse av fristen, belastes 100% av opprinnelig bestilling.