Catering






Har du spørsmål eller ønsker å bestille catering?
Ring 975 08 100
eller send mail til post@honne.no
CATERINGMENY
Tid for frokost og lunsj
Endelig kan du nyte den deilige maten fra Honne der du ønsker! Honne har laget festmat til mange i tiår, og med dette som bakgrunn ønsker vi nå å kunne tilby våre deilige matopplevelser der du helst ønsker å nyte den.
Frokostbuffet |
|
MINIMUM 10 PERSONER | |
Tre typer kjøttpålegg, jarlsberg, | Tillegg: |
brunost, syltetøy, fruktfat, yoghurt, | Eggerøre og bacon 40,- |
smør, ferske rundstykker og baguetter, | Kaffe/te 30,- |
juice, melk, kaffe og te. | Wienerbrød 35,- |
Ønskes annet type pålegg, ta kontakt! | |
Kr. 135,- pr. person |
Hjemmelaget suppe og brød |
|
MINIMUM 15 STK, LEVERES I VARMEKASSE | |
Tomatsuppe med brødkrutonger | |
Asiatisk kyllingsuppe | |
Blomkålsuppe med bacon | |
Skogsoppsuppe med sukkererter | |
Løksuppe med ostegratinerte krutonger | |
* Alle supper serveres med foccacia/smør | Alle supper kr. 119,- |
Salater |
|
MINIMUM 5 STK | |
Vegetarsalat med pulled beef laget på soya protein | 95,- |
Skalldyrsalat med sitron og majones | 125,- |
Kyllingsalat med bacon og aioli | 120,- |
Biffsalat med med teriyakisaus | 145,- |
Rundstykker (hele)
MINIMUM 5 STK | |
Ost og skinke | 75,- |
Salami og brie | 85,- |
Snitter
MINIMUM 10 STK | |
Snitter med reker og sitronmajones | 55,- |
Snitter med roastbeef, syltet agurk og remulade | 55,- |
Snitter med røkelaks og eggerøre | 55,- |
Snitter med brie og marmelade | 55,- |
Karbonadesmørbrød (pr. stk) | 85,- |
Smørbrød
MINIMUM 5 STK | |
Røkelaks m/eggerøre og pepperrotrømme | 119,- |
Hjemmelaget Skagensalat med lodderogn | 139,- |
Leverpostei med sprøstekt bacon og hjemmelaget remulade | 119,- |
Roastbiff med potetsalat og syltet rødløk | 129,- |
Kylling med tomat, aioli og sprøstekt bacon | 119,- |
Baguetter (velg mellom grov og lys)
MINIMUM 5 STK | |
Roastbiff med syltet rødløk og potetsalat | 135,- |
Røkelaks med eggerøre | 125,- |
Ost og skinke | 105,- |
Kylling med bacon, aioli og tomat | 125,- |
Bakverk
MINIMUM 5 STK | |
Kanelboller | 65,- |
Kringle (hel) | 425,- |
Hveteboller | 35,- |
Ostekake | 70,- |
Sjokoladekake | 50,- |
Brownie | 50,- |
Pavlova | 95,- |
Middagsselskap ELLER LUNSJ?
Vi serverer mat i alle selskap. Her finner du menyer som omfavner de fleste ganer, og det er rikelig med mat. Hva med å feire med tapas i lunsjen på jobb eller kjenne en smak av verden på hytta?
Fast avtale for levering av mat til din bedrift? Ta kontakt! Ring oss på tlf: 975 08 100 eller send epost til: post@honne.no
Koldtbordpakke |
|
MINIMUM 15 PERSONER | |
VARMRETTER | |
(Pris inkluderer en varmrett) Velg blant karbonader med løk, gryterett med ris eller laks m/potet og friske grønnsaker |
KALDRETTER | |
Roastbiff | Kremet pastasalat |
Røkelaks | Waldorfsalat |
Gravlaks | Skagenrøre |
Spekemat | Aioli |
Chilli-marinerte reker | Sennepssaus |
Ostefat | Remulade |
Eggerøre | Smør |
Tomat- og mozarellasalat | Flatbrød |
Potetsalat | Et utvalg Honne-bakte brød |
Grønnsalat | |
DESSERT |
|
(Pris inkluderer en dessert) Velg mellom karamellpudding med krem eller ostekake |
|
Kr. 435,- pr person |
Tapas
MINIMUM 15 PERSONER | |
VARMRETTER | |
Bacondadler | |
Kjøttboller med pikant tomatsaus | |
Kyllingspyd med hjemmelaget sataysaus | |
Saltbakte småpoteter |
KALDRETTER | |
Sashimi av frøyalaks med granateple, | Kremet potetsalat |
sesamfrø og ponzo | Pastasalat med chorizo |
Argentinske villreker med chilli og | og hvitløk |
couscous | Grønn salat |
Gresk salat | Aioli |
Asiatisk risnudelsalat med peanøtter | Foccacia |
Spekemat | Flatbrød |
Ostefat | Rømme |
Caprese (tomat, mozarella, basillikum) | |
Kr. 435,- pr. person
Spekematbuffet |
|
MINIMUM 10 PERSONER | |
Spekeskinke | Eggerøre |
Fenalår | Flatbrød fra Østerdalen |
Rødvinspølse | Smør |
Spekepølse av elg med einerbær | Rømme |
Potetsalat |
Kr. 325,- pr. person + 80,- for rømmegrøt
SMAK AV VERDEN |
|
MINIMUM 15 PERSONER | |
VARMMAT | |
Kinesisk ribbe | |
Kyllingklubber med bbq | |
Albondigas (spanske kjøttboller med fyldig tomatsaus |
KALDMAT | |
Marinerte kongereker | Gresk salat |
Varmrøkt pepperlaks | Grønnsalat |
Ostefat | Linsesalat |
Honnes kremede potetsalat | Aioli |
Tynnbrød med røkelaksmousse | Pesto |
Toast med spekeskinkekrem | Smør |
Sashimi av Frøya laks med ponzo saus |
DESSERT |
|
Hvit sjokolade pannacotta med pasjonsfruktsaus | |
Kr. 475,- pr person |
3-RETTERS MENY
MINIMUM 15 PERSONER | |
MENY 1 |
MENY 2 |
FORRETT | FORRETT |
Hjemmelaget blomkålsuppe, persilleolje og sprøstekt bacon. Serveres med hjemmelaget foccacia og aioli | Gravet frøyalaks med brent pepper, hvitvinssyltet agurk, pepperrottømme, confitert eggeplomme |
HOVEDRETT | HOVEDRETT |
Rosastekt indrefilet, gresskarpurè, bakte rotgrønnsaker, urtebakte poteter, langtidsbakte dulcitatomater og peppersaus | Andebryst fra Stange med rødkål, baconsurrete dadler, sellerirotpurè, glaserte gulrøtter, saltbakte solørpoteter og madeirasky |
DESSERT | DESSERT |
Sjokolademousse laget på manjarisjokolade fra Valrhona | Sitronterte med «brent» marengs, friske bær og hippen |
Kr. 595,- pr. person | Kr. 665,- pr. person |
Honne har laget festmat til mange i tiår. Gjennom Honne catering ønsker vi nå å kunne tilby våre deilige matopplevelser der du helst ønsker å nyte den. Enten du henter maten selv, eller vi kommer med den, lover vi deg at det blir en ekte matopplevelse. Honne Catering leverer mat til stort og smått, firmafester, lunsjer, konfirmasjoner, store og små selskapeligheter. Er det noe du kunne tenke deg, som du ikke finner i menyene nedenfor, er det bare å ta kontakt, for vi kan ordne det meste. Vi leverer catering til deg både på Biri, Lillehammer, Gjøvik, Moelv og Brumunddal.
Kokk til leie
Vi leier ut personale om det skulle være behov. Senk skuldrene, ta vare på gjestene dine, og la oss stå for all tilberedning på kjøkkenet. På våre 3-retters menyer inkluderer vi 3 timer med leie av kokk ved mer enn over 15 personer!
Har du spørsmål eller ønsker å bestille catering?
Ring 975 08 100
eller send mail til post@honne.no
Vilkår ved bestilling av catering
PRISER
Prisene på maten er oppgitt med 15% mva., med unntak av priser på 3 retters menyer der det er nødvendig med kokk, eller du velger å leie kokk til arrangementet. Det er i så tilfelle en momssats på 25%. Prisene er ikke sammenlignbare med hotellets øvrige priser på mat og menyer.
PRISER FOR UTKJØRING
- Oppstartsavgift i forbindelse med kjøring: kr. 150,-
- Pris per kilometer kr. 15,-
- Det telles kilometer tur og retur og det hentes fra korteste reisevei oppgitt på Google maps fra vår adresse til kundens adresse.
BESTILLING AV BUFFET
Ved bestilling av buffet, bistår personell fra Honne Catering med oppsett av buffet. Personell er tilgjengelig maks 15 minutter ved levering av buffet.
BESTILLING AV 3, 4 OG 5 RETTERS MENYER
- Under 10 stk: kr. 3295,- i leie av kokk, hvorav 3 timer er inkludert. Utover 3 timer faktureres kr. 765,- etter medgått tid pr. halvtime.
- Over 15 stk: 3 timer leie av kokk inkludert. Utover 3 timer faktureres kr. 695,- etter medgått tid per time.
LEIE AV KOKK OG/ELLER SERVITØRER
- Kokk: kr. 765,- per time
- Servitør: kr. 715,- per time
LEVERING
Vi leverer innen avtalt klokkeslett. Ved behov vil det bli levert inntil en time tidligere enn avtalt.
Forsinkelse på levering:
- 45minutter til 1 time gir rett til 10% avslag i pris.
- Utover 1 time forsinkelse gir rett til 15% avslag i pris.
- Forsinkelse forårsaket av hendelser utenfor Honne Caterings kontroll gir ikke rett på avslag. F.eks: Dårlig vær og kjøreforhold, feilaktig oppgitt adresse, manglende eller feil kontaktinformasjon.
MOTTAKELSE
- Kunde plikter å undersøke varer ved mottagelse, og at disse samsvarer med bestillingen. Ved avvik skal det meldes i fra omgående for at Honne skal ha mulighet til å rette opp i eventuelle avvik.
- Etter at varene er overlevert, overtar kunden ansvaret for matsikkerhet. Spør oss gjerne om dette.
- Avvik som ikke er meldt inn, gir ikke rett til avslag i pris.
RETUR OG HENTING AV UTSTYR
Retur av skåler, fat og øvrig utstyr må skje innen 3 dager ved varemottak på vår adresse. Ved henting av utstyr må dette være avtalt på forhånd av levering, og det tilkommer sluttfaktura ved eventuell ekstra kjøring.
AVBESTILLING
Vederlagsfri avbestilling av buffeter, selskapsmenyer osv.:
- 100% ved avbestilling senest 10 dager før levering
- 50% ved avbestilling senest 7 dager før levering
- 20% ved avbestilling senest 3 dager før levering
Vederlagsfri avbestilling av snitter, smørbrød, salater og bakevarer:
- 100% ved avbestilling senest 2 dager før levering
- 50% ved avbestilling senest 24 timer før levering
- 20% ved avbestilling senest 12 timer før levering
Ved overskridelse av fristene, belastes bestiller 50% av det opprinnelige beløpet.
Ved 100% avbestilling og overskridelse av fristen, belastes 100% av opprinnelig bestilling.