FASILITETER

I hotellets trivelige peisestue råder en avslappet atmosfære hvor en kan nyte utsikten over Mjøsa, og kanskje seiler Mjøsas hvite svane – Skibladner – også forbi?

På hemsen over resepsjonen kan du trekke deg tilbake og se på Tv eller lese dagens avis. Her er også mulighet for å kikke på vårt «Fugleloft».

Eget kart over turstier i området og skogen. Bak Honne finnes et stort Arboret med over 150 forskjellige slags trær og busker. Tursti til Honnetoppen med flott utsikt og sti ned til Mjøsa og Kremmerodden – også kalt Kjærlighetsstien.

Parkområdet utenfor hotellet er stort og frodig med benker og bord. Utearealet er på ca. 260 mål, og kan fritt benyttes av våre gjester til aktiviteter eller annet som måtte ønskes. Vi legger vekt på kvalitet og tradisjon i alt vi gjør, derfor er interiøret på Honne fra leverandører som Hødnebø, Biri-tapet, Gjøvik Glassverk osv.

Det er i tillegg muligheter for å trene innendørs. Vi har vekter, matter, spinningsykler og red-cords i eget treningsrom. Dette må ikke forveksles med et treningsstudio – men det er en mulighet i all sin enkelhet. 

FASILITETER:

24- timers resepsjon
Gode lokaler selskap
Gratis parkering
Stor peis i resepsjonen
Gratis WiFi
Lobbybar
Stor spisesal
Store og gode fellesareal
Tømmerkoia for selskap

Romkapasitet

Røykfrie rom: 66
Antall senger: 106
Enkeltrom: 27
Dobbeltrom: 37
HC-rom: 2

Liker du denne siden? Del den gjerne!