Konferansepakker

Kontakt oss for priser på konferansepakker

Ring 975 08 100, eller send en mail til post@honne.no

Konferansepakke lunch til lunch med skytesimulator inkludert

 Test treffsikkerheten sammen med dine kollegaer! Vi har egen skytesimulator i kjelleren som driftes av Biri Jeger og fiskeforening.

Instruktøren guider dere i våpenhåndtering og sier litt om jaktutøvelse generelt. Skyteteknikk gjennomgås og det skytes både på løpende, flyvende og stillestående mål. Både hagle og rifle blir brukt. Konkurranse også mulig å legge opp til! I denne konferansepakken vil det uansett være viltkjøtt til middagen, enten det er buffet eller servert. Forbehold om ledig instruktør til skytesimulatoren.

Konferansepakker på Honne Hotell og Konferansesenter

Konferansepakke med kreativt avbrekk – Teambuilding i praksis

Ta en pust i bakken i løpet av dagen! Frisk luft gjør godt for kropp og sjel. Vi har et utvalg av aktiviteter som kan gjøres uten altfor mange forberedelser.

Hva med en topptur i pausa med fantastisk utsikt? Turen opp til Honnetoppen tar ca 15 min og kaffe kan medbringes om ønskelig.

På eiendommen har vi også vår helt egen «stolpejakt, nemlig Treslagsjakten. Spennende å gå på jakt etter hele 54 treslag som finnes rundt hotellet. Stolper ved hvert tre med beskrivelse, utbredelse osv. Av andre aktiviteter kan vi bl.a nevne tautrekking, øksekast, volleyball osv.

Mer info om våre andre aktiviteter 

Konferansepakke 2- 3 netter med middag i Tømmerkoia siste kvelden

På oversiden av hotellet ligger vår flotte Tømmerkoie. La deg begeistre av den fantastiske utsikten og av den gode lune stemningen inne i koia!

Fin gangavstand opp til koia, men ikke lenger enn at dere ser «hjem» til hotellet.

Vi har et utvalg av rustikke menyer dere kan velge mellom – i den varme årstida er også grilling ute ved koia veldig populært.

Å være alene i tømmerkoia er veldig samlende for gruppa, og mange velger å være der hele kvelden ut. Alternativt går det an gå ned igjen til hotellet og fullføre kvelden foran peisen der. Min 20 og maks 40 personer i tømmerkoia.

Koia på Honne Hotell og Konferansesenter

Et helt hotell alene? Ja det er fullt mulig!

Noen grupper ønsker å ha hele hotellet for seg selv. Meget populært ved større bryllupsfeiringer, men også firmaer og andre grupper ønsker dette i forbindelse med sine samlinger. Når du har hele hotellet alene får du vår fulle oppmerksomhet og vi kan ha større fleksibilitet i forhold til tilrettelegging, aktiviteter, arrangement osv.

Hvis du ønsker å vite mer om dette – ta kontakt! (betingelsene blir vi enige om…)

Konferansepakke Honne Hotell

Konferansepakke med tur til travbanen

Vi har en av landets beste travbaner rett i nærheten og mange av våre konferansegjester tar seg gjerne en tur ned dit når de er her. V65 kjøres på utvalgte fredager hele året og er spennende løp hvor både amatører og den mer drevne «gambler» har gode vinnersjanser! Sjekk biritrav.no/terminliste for datoer.

På travbanen er det gratis inngang, og det reserveres bord for gruppen. Om ønskelig kan de tilby både omvisning og spillinformasjon med hjelp til tipping. Oppmøte til løp er kl. 1830, derfor kan en mulighet være og også spise buffetmiddag på travbanen (alternativt tidlig middag på hotellet først).

Løpene avsluttes ca kl. 2130, så det er enda god tid til å nyte en hyggelig kveld i en av salongene her på Honne.

Transport kan vi selvfølgelig bestille for dere hvis ønskelig.

Utsikt fra Honne Hotell

Sommeravslutning med aktiviteter og grilling

Vakre omgivelser danner en flott ramme rundt arrangementet, og vår tømmerkoie er som skapt for en vellykket samling med mye god mat og drikke.

På den velfriserte plenen nedenfor tømmerkoia blir det volleyballmatch, støvelkasting, tautrekking, og melkespannholding. Etter aktivitetene ( som er uten kostnad!) er gjennomført og en vinner kåret, går dere opp til tømmerkoia hvor det er full fyr på grillen og mulighet for forfriskninger. ( Min 20, maks 40 personer i tømmerkoia.)

Smakfull grillmeny består av svinenakke med «heit rubbing», sitronbakt laks, kyllingfilèt med chillihvitløk, okse indrefilèt og diverse gode pølser. Tilbehør er bakte Amandine poteter, hjemmelaget potetsalat, blandet grønnsalat, hjemmelaget BBQ saus, pesto, aioli, lefse og brød.

Alternativt kan dere starte dagen med en samling / et møte – deretter fortsetter dere ute med utvalgte aktiviteter – før kvelden avsluttes med grilling i vår tømmerkoie. En fin blanding av «business og pleasure»!

Også mulighet for dagpakker som inkluderer møterom med projektor og standard kursutstyr, kaffe/ te med kake ved ankomst, kaffe/ te med frukt tilgjengelig hele dagen i Honnehallen og en velsmakende lunsj/ lunsjbuffet.

Sommeravslutning på Honne

Liker du denne siden? Del den gjerne!