Selskap

La din dag bli akkurat slik du vil!

Gi oss gjerne en utfordring!

Familiebegivenheter, vennelag, firmasammenkomster og andre selskapeligheter får en flott ramme på Honne. Her har vi ulike størrelser på lokalene slik at du får ditt eget lokale for ditt arrangement. Honnehallen er en flott sosial samlingsplass hvor en både kan ha dans og få noe godt i glasset.

Kjøkkenet ordner med menyer som spenner fra de mest ekslusive festmenyer til de mer «jordnære» og helnorske rettene vi kjenner. Ønske om noe utenlandsk? Heller ikke noe problem. For ditt selskap er det dine ønsker som gjelder.

Tømmerkoia ligger på et høydedrag rett bak hotellet; med nydelig utsikt utover Mjøsa og Ringsaker-landet! I tømmerkoia er det plass til 40 personer. Her er dere helt alene og i tillegg til god plass inne er det god uteplass med plass til mingling, grilling, aktiviteter og hva en ellers måtte ønske.

Kom gjerne oppom og ta en prat med oss for hva vi kan tilby – ta samtidig en kikk på de forskjellige lokalene og fasilitetene som finnes.

«Bryllupseksperter»

Gjennom vår erfaring med mange bryllup, store som små, har vi klart å bygge et vel fortjent renommé med solide referanser.

Vi setter all fokus mot brudeparet, og under hele planleggingen er vi til disposisjon med nyttige tips og anbefalinger.

Vi kan også tilby

  • Konfirmasjon
  • Barnedåp
  • Jubileum
  • Minnesamvær

Vi kan ellers stort sett legge til rette for de fleste typer selskap og arrangementer. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. 

Liker du denne siden? Del den gjerne!