Aktiviteter og opplevelse


Honne Hotell – Mitt i smørøyet med kort vei til  alt!

 

Enten du er på Honne Hotell i forbindelse med en avslappende helg, på konferanse eller i selskap, er det kort vei til en rekke aktiviteter i naturskjønne omgivelser. Rett utenfor døra finnes store frodige parkområder med benker, bord, gapahuk med bålpanne og turstier med fine turmuligheter hvor man kan nyte skogens ro. Hva med en tur til Honnetoppen med flott utsikt og sti ned til Mjøsa og Kremmerodden – også kalt Kjærlighetsstien.

Sett deg i bilen og opplev hva områdene rundt har å by på. Honne hotell ligger sentralt mellom Lillehammer, Gjøvik og Hamar, med kort vei til det meste. Opplev Skiblander, og Mjøsmuseet. Ta turen til Prøysenhuset, Maihaugen eller shopping i en av de nærliggende Mjøsbyene. Mulighetene venter på deg!

Om været ikke spiller på lag, eller du ønsker å holde kroppen litt i form, kan vi tilby muligheter for å trene innendørs. Her finner man et begrenset utvalg vekter, matter, spinning sykler og red-cords i eget treningsrom. Ikke å forveksles med et treningsstudio – men det er en mulighet i all sin enkelhet.

Honne Hotell byr også på en rekke utendørsaktiviteter som kan legges til rette dersom man er en liten gruppe. Enten det kun er for en kort pause midt på dagen eller hyggelig avslutning på dagen.  Av utendørsaktiviteter kan vi nevne f.eks. øksekast, tømmerstokkbalansestafett, quiz mm. Vi har mange muligheter og kan skreddersy for deg og din gruppe.

Besøk også Visit Innlandet sine sider for de mange mulighetene du finner i nærheten.