Mat og drikke

Matopplevelsen er en viktig del av oppholdet – om ikke den viktigste delen. Vi gir deg solide frokoster, bugnende lunsjbord og velsmakende middager. Vi skreddersyr gjerne også din egen meny – utfordre oss gjerne!

Vi er kjent for god mat, og legger ned mye arbeid og energi for å opprettholde vår status som «god matleverandør»! De som har opplevd våre bugnende buffeter eller en nydelig festmiddag kommer gjerne tilbake for mer av den gode matopplevelsen.

Hos oss på Honne kan du være sikker på at vi bruker gode, lokale råvarer og at kvaliteten på maten er av den aller beste. Vi er opptatt av at våre gjester skal nyte den gode, hjemmelagde maten når de besøker oss, og legger vår sjel i at du skal ha en god opplevelse.

Når du har forsynt deg av den hjemmelagde og bugnende buffeten, kan du nyte maten med fantastisk utsikt over Mjøsa. Du kan til og med se Mjøsas hvite svane – Skibladner – der den går sin faste rute hele sommeren.

Vi kan gjeste små grupper, enkeltgjester eller store arrangementer, alt ettersom du ønsker.  Spisesalen gir fleksible rammer for oppsett, i det daglige med standard oppsett er det plass til 110 personer. I tillegg har vi en liten spisesal og muligheter for oppdekking i Peisestua. Det blir plass til flere personer med litt ommøblering – Vi kan bespise helt opptil 200 personer på èn flate!

Vi skal sørge for at du får en svært god matopplevelse. Med fyr på peisen og god mat og drikke, blir middagen det sosiale høydepunktet under oppholdet.
Eget lydanlegg med trådløs mikrofon sikrer at alle får med seg eventuelle taler under arrangementene.

Velbekomme!

Maten hos oss er noe av det vi er mest stolte av!

Våre kokker legger sin sjel i å lage og presentere mat som ikke bare kjennes som, men som også er hjemmelaget.

Alt brød og rundstykker bakes og stekes her og så langt mulig bakes også kakene til kaffen.

Vi ønsker deg et smakelig måltid!

Maten i fokus