Bo i naturskjønne omgivelser

Overnatting i naturskjønne omgivelser. Storslått utsikt over Mjøsa.

Med en unik beliggenhet midt mellom Mjøsbyene er Honne Hotell på Biri det perfekte utgangspunktet for opplevelser i Innlandet. Med kort vei til Lillehammer, Gjøvik og Hamar er er hotellet ikke bare et naturlig sted å overnatte, men også et godt utgangspunkt til utflukter, aktiviteter og opplevelser i Innlandet. Hos oss kan du som gjest senke skuldrene og komme i kontakt med naturen, og samtidig ha kort vei til «alt annet». I hotellets trivelige peisestue råder en avslappet atmosfære hvor en kan nyte utsikten over Mjøsa. Kanskje seiler «Mjøsas hvite svane» – Skibladner – også forbi i sommersesongen? Honne Hotell er også godt kjent for sine gode matopplevelser, og legger stor vekt på bruk av gode råvarer tilpasset sesong.

Ulike romtyper
Honne Hotell Biri tilbyr både enkeltrom, dobbeltrom, familierom og handicap rom. Flere av rommene er oppusset og moderne utformet. Alle rommene har de nødvendige fasilitetene man forventer, og har behov for. Den laveste prisen finner du alltid på denne hjemmesiden. 

Tett på naturen
Ønsker du å slappe av eller ta deg en tur i nærmiljøet når du overnatter på Honne, er det store muligheter for det. Hva med en tur til Honnetoppen med flott utsikt og sti ned til Mjøsa og Kremmerodden – turstien er også kalt Kjærlighetsstien. Parkområdet utenfor hotellet er stort og frodig med benker og bord. Utearealet er på ca. 260 mål, og kan fritt benyttes av våre gjester til aktiviteter eller annet som måtte ønskes.

Tren innendørs
Når været ikke spiller på lag, eller behovet for å trene melder seg, ligger mulighetene for en enkel treningsøkt tilstede. Vårt treningsrom må ikke forveksles med et treningsstudio, men gir mulighet til en god treningsøkt med et enkelt utvalg vekter, matter, spinningsykler og red-cords.

Andre Fasiliteter: 
Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, parkering, 24 – timers resepsjon, lobbybar, og en rekke hyggelige samlings- og avslapningsområder. Alt lagt tilrette for at du skal kunne nyte ditt opphold hos oss.

Book overnatting på Honne Hotell

Med unik beliggenhet midt mellom Mjøsbyene, er Honne Hotell et naturlig valg for for deg som enten er på gjennomreise, en rolig weekend, eller behov for overnatting i nærheten av Lillehammer, Gjøvik eller Hamar. Med flott utsikt over Mjøsa og landskapet, gode matopplevelser, og natur og opplevelser utenfor døra byr Honne Hotell på en god hotellopplevelse. Den laveste prisen finner du alltid på denne hjemmesiden. 

Aktiviteter og opplevelser

Fra Honne Hotell er det kort vei til en rekke aktiviteter i naturskjønne omgivelser. Senk skuldrene i naturen utenfor, eller planlegg en lengre utflukt til nærliggende opplevelser. Med Honne Hotell sin beliggenhet ligger alle muligheter til rette.

Gode matopplevelser

Mat er en viktig del av oppholdet. Våre kokker legger sin sjel i å lage og presentere mat som er hjemmelaget basert på gode råvarer. De som har opplevd våre bugnende buffeter eller en nydelig festmiddag kommer gjerne tilbake for mer.

Selskap

Bursdagsselskap, vennelag, bryllup, firmasammenkomster og andre selskapeligheter får en flott ramme på Honne. Vårt kjøkken ordner med menyer som spenner fra de mest ekslusive festmenyer til mer «jordnære» og helnorske retter.