OVERNATTING

Overnatting i naturskjønne omgivelser. Storslått utsikt over Mjøsa.

På Honne Hotell kan du som senke skuldrene, og komme i kontakt med naturen. Flere av rommene våre er oppusset og moderne, og innbyr til overnatting.

I hotellets trivelige peisestue råder en avslappet atmosfære hvor en kan nyte utsikten over Mjøsa. Kanskje seiler «Mjøsas hvite svane» – Skibladner – også forbi i sommersesongen?

Vi får mye skryt av gjestene for maten vi serverer.

Ønsker du å slappe av eller ta deg en tur i nærmiljøet når du overnatter på Honne, er det store muligheter for det. Honne Hotell ligger på Biri i Innlandet, et knutepunkt mellom Lillehammer, Gjøvik og Hamar, i naturskjønne omgivelser.  Hva med en tur til Honnetoppen med flott utsikt og sti ned til Mjøsa og Kremmerodden – turstien er også kalt Kjærlighetsstien.

Parkområdet utenfor hotellet er stort og frodig med benker og bord. Utearealet er på ca. 260 mål, og kan fritt benyttes av våre gjester til aktiviteter eller annet som måtte ønskes. Vi legger vekt på kvalitet og tradisjon i alt vi gjør, derfor er interiøret på Honne fra leverandører som Hødnebø, Biri-tapet, Gjøvik Glassverk osv.

Det er i tillegg muligheter for å trene innendørs. Vi har et begrenset utvalg vekter, matter, spinningsykler og red-cords i eget treningsrom. Dette må ikke forveksles med et treningsstudio – men det er en mulighet i all sin enkelhet.

Velkommen som overnattingsgjest! 

Romkapasitet:

Røykfrie rom: 66
Antall senger: 106
Enkeltrom: 27
Dobbeltrom: 37
HC-rom: 2

FASILITETER:

24- timers resepsjon

Gratis WiFi

Gratis parkering

Stor peis i resepsjonen

Lobbybar

Stor spisesal

Store og gode fellesareal

Bestilling, kontakt oss på:

Telefon: +47 975 08 100

E-post: post@honne.no