Honne´s store julebord

Ta julebordet sammen med gode kolleger hos oss på Honne. Vi tilbyr fristende og god mat, en hyggelig stemning i lune omgivelser, og med mulighet for skreddersøm slik dere ønsker. Underholdning og musikk kan ordnes på forespørsel, og vil kan tilby gunstige priser på overnatting og sen utsjekk dersom dere ønsker det.

Pris kr 675,– inkl. aperitiff

Julelunsj

Ta med gode kollegaer, venner eller kunder på en hyggelig julelunsj. Hver dag fra og med 20. november og til og med 21. desember, kl 12–14, serverer vi vår velkjente og gode julebuffet i hyggelig stemning og lune omgivelser. Vi kan også ordne aktiviteter på forespørsel til de som ønsker noe ekstra.

Vi ordner dette på bestilling, så ta kontakt med hotellet hvis dere ønsker en julelunsj hos oss i denne perioden.

Pris kr 495,–

Familiejulebord

Opplev vårt familiejulebord med venner og familie hos oss på Honne 03. og 10. desember, kl 13–18. Vi serverer vår tradisjonsrike julebuffet som bugner av fristende og god mat til store og små. For de minste lurer det også noen overraskelser.

Pris kr. 495,- (Barn har redusert pris.)

Reserver tid for julebord, julelunsj eller familiejulebord

Ta gjerne kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby og for å reservere dato for på post@honne.no eller på telefon 975 08 100

Overnatting

Honne hotell innbyr til overnatting i naturskjønne omgivelser med storslått utsikt over Mjøsa. Hos oss kan du senke skuldrene, nyte gode måltider, og med kort vei til natur og opplevelser. Med kort vei til alt er mulighetene mange.

Kurs og konferanse

Honne hotell og konferansesenter er det naturlige stedet for møter, kurs og konferanse i Innlandet. Med unike møterom for 2 til 150 personer, store mingleområder, god mat og aktiviteter ligger alt til rette for gode møteopplevelser.

Selskap

Bursdagsselskap, vennelag, bryllup, firmasammenkomster og andre selskapeligheter får en flott ramme på Honne. Vårt kjøkken ordner med menyer som spenner fra de mest ekslusive festmenyer til mer «jordnære» og helnorske retter.